emiranda 02.01.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 (edytowane) Chciałam przedstawic swój niedawno zbudowany pod Warszawa dom. Nazwany przez nas Willa Gdynia ponieważ Gdynia jest naszym rodzinnym ukochanym miastem. Edytowane 30 Stycznia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 02.01.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Do naszego domu wprowadzilismy się w grudniu 2010 roku, ale do dzisiaj nie udało sie nam dokończyć urządzania wnetrz, mam nadzieję, że przy pomocy Forumowiczów nam się to uda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 02.01.2012 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Czekam na te wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2012 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 i ja czekam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubel30 02.01.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No to ja też poczekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 02.01.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Hi hi, poczekam z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Balbina200 02.01.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No to dawaj Ala:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 02.01.2012 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 To i ja czekam:) Beata:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 02.01.2012 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Dołączam do grona czekających:lol2: Bardzo podoba mi się bryła z zewnątrz. A za taką działkę to gotowa byłabym... no, może nie zabić, ale z pewnością dopuścić się poważnego uszkodzenia ciała:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 02.01.2012 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Zgadzam się z przedmówczynią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 02.01.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 Czekam i ja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nemi 02.01.2012 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2012 No to skoro już wszystkie czekamy... No to ja też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.01.2012 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Witam, wszystkich gości, najpierw muszę się nauczyć wstawiać zdjęcia:rolleyes:, jak sie okazuje to wcale nie takie proste. Wszystko po kolei. Zaczynam od kuchni, pewno jak każdej z nas, jest moim oczkiem w głowie. Nie mam pomysłu na głowną lampę, na razie jak we wszystkich pomieszczeniach wisi ryżowa lampa z Ikei. Oświetlenie to moja pięta achillesowa, nawet nie wiem co bym chciała:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.01.2012 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Dołączam do grona czekających:lol2: Bardzo podoba mi się bryła z zewnątrz. A za taką działkę to gotowa byłabym... no, może nie zabić, ale z pewnością dopuścić się poważnego uszkodzenia ciała:rotfl: Faktycznie działka i otoczenie działki jest super, w kazdym razie jak ją kupowaliśmy to był to mały lasek, większość drzew musielismy wyciąć pod dom a i przd domem kilka dębów wycielismy. Niestety były to tylko dęby, wszystkie brzozy zostawiliśmy jest ich jeszcze sporo. Drzewa latem dają przyjemny cień, natomiast jesienią mamy w domu dość ciemno, słońce jest dośc nisko i liście nie wpuszczają promieni do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diana_teresa 03.01.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To i ja się witam, kuchnia piękna taka przestronna i osierściacz domu jaki ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.01.2012 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 Jedynie w jadalni udalo misie powiesić lampy, o których od dawna marzyłam, bardzo mi sie podobają:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.01.2012 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 To i ja się witam, kuchnia piękna taka przestronna i osierściacz domu jaki ładny Dzięki, super nazwa bardzo adekwatna do mojej goldenki, własnie kupiłam specjalną szczotkę do wyczesywania podściółki:rolleyes:, ale u nas jeszcze cztery koty, które tez swoja sierść gubią, jest co sprzatać Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.01.2012 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) I jeszcze jedno zdjęcie naszej domowniczki:) I zdjęcie z okna na południowo-zachodnią stronę. Edytowane 3 Stycznia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.01.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 (edytowane) No to teraz próba innego ładowania zdjęć, aż sie boję Jak Wy to robicie że zdjęcia są w poście a nie jako załączniki? Edytowane 3 Stycznia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 03.01.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2012 emiranda, bardzo przytulnie u Ciebie. Kuchnia przestronna, podoba mi się ( no może oprócz tych górnych szafek wychodzących za okapem ). Jadalnia też fajna i duża. Sierściuchy uwielbiam i chętnie bym przygarneła Jeśli chcesz wklejać zdjęcia w poście musisz je najpierw wrzucić na jakiś serwer, np: na imageshack. Potem tylko kopiujesz linka (kod forum) i wklejasz po naciśnięciu ikonki z drzewkiem lub w kwadratowych nawiasach [ img]link do zdjęcia[/img ]- w nawiasach bez spacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts