Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Villa Gdynia, pod Warszawą

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam, wszystkich gości, najpierw muszę się nauczyć wstawiać zdjęcia:rolleyes:, jak sie okazuje to wcale nie takie proste. Wszystko po kolei. Zaczynam od kuchni, pewno jak każdej z nas, jest moim oczkiem w głowie. Nie mam pomysłu na głowną lampę, na razie jak we wszystkich pomieszczeniach wisi ryżowa lampa z Ikei. Oświetlenie to moja pięta achillesowa, nawet nie wiem co bym chciała:confused:

DSCN0186.jpg

DSCN0187.jpg

DSCN0192.jpg

DSCN0193.jpg

DSCN0194.jpg

Dołączam do grona czekających:lol2:

Bardzo podoba mi się bryła z zewnątrz. A za taką działkę to gotowa byłabym... no, może nie zabić, ale z pewnością dopuścić się poważnego uszkodzenia ciała:rotfl:

Faktycznie działka i otoczenie działki jest super, w kazdym razie jak ją kupowaliśmy to był to mały lasek, większość drzew musielismy wyciąć pod dom a i przd domem kilka dębów wycielismy. Niestety były to tylko dęby, wszystkie brzozy zostawiliśmy jest ich jeszcze sporo. Drzewa latem dają przyjemny cień, natomiast jesienią mamy w domu dość ciemno, słońce jest dośc nisko i liście nie wpuszczają promieni do domu. ;)

To i ja się witam, kuchnia piękna taka przestronna i osierściacz domu jaki ładny

Dzięki, super nazwa bardzo adekwatna do mojej goldenki, własnie kupiłam specjalną szczotkę do wyczesywania podściółki:rolleyes:, ale u nas jeszcze cztery koty, które tez swoja sierść gubią, jest co sprzatać:)

Pozdrawiam:):)

20111030331.jpg

20111228371.jpg

emiranda, bardzo przytulnie u Ciebie. Kuchnia przestronna, podoba mi się ( no może oprócz tych górnych szafek wychodzących za okapem :oops:). Jadalnia też fajna i duża. Sierściuchy uwielbiam i chętnie bym przygarneła :lol:

Jeśli chcesz wklejać zdjęcia w poście musisz je najpierw wrzucić na jakiś serwer, np: na imageshack. Potem tylko kopiujesz linka (kod forum) i wklejasz po naciśnięciu ikonki z drzewkiem lub w kwadratowych nawiasach [ img]link do zdjęcia[/img ]- w nawiasach bez spacji.